United verslaat

Sterk Man United bekert verder tegen Crystal Palace, Van de Beek maakt rentree

26 september 2023 om 22:55
Laatste update: 26 september 2023 om 23:09

Manchester United heeft zich dinsdagavond ten koste van Crystal Palace op overtuigende wijze geplaatst voor de volgende ronde van de League Cup. De formatie van manager Erik ten Hag won met 3-0 en liet vooral in het eerste bedrijf bij vlagen uitstekend voetbal zien, zo zag ook Gary Neville. 

Ten Hag wist zaterdagavond af te rekenen met Burnley (0-1), waardoor hij zichzelf met United wat meer ademruimte verschafte. De club is immers niet al te best aan het seizoen begonnen. Dinsdag was daar tegen Palace, waar Jaïro Riedewald een basisplaats had, weinig van te merken. Al na 21 minuten spelen was het raak. Alejandro Garnacho was het eindstation na een fraaie aanval. 

Snel daarna werd het ook 2-0. Casemiro knikte overtuigend binnen. Het spel kon het publiek op Old Trafford, dat Sofyan Amrabat zijn basisdebuut zag maken, bekoren en zette ook clubicoon Neville aan tot het delen van een compliment. 'Het beste voetbal wat United dit seizoen heeft laten zien', zo deelde hij via X, voorheen Twitter. 

In de tweede helft scoorde United nog één keer, via Anthony Martial. Ten Hag had ook nog een invalbeurt over voor Donny van de Beek. Hij speelde in de voorbereiding nog wel, maar zijn laatste wedstrijd op Engelse bodem dateerde van januari dit jaar. Opmerkelijk: komende zaterdag staan de twee ploegen opnieuw tegenover elkaar, opnieuw op Old Trafford, maar dan in de competitie.