Osimhen overweegt juridische stappen tegen Napoli

Woeste Osimhen overweegt juridische stappen na bespottend TikTok-filmpje Napoli

27 september 2023 om 07:05
Laatste update: 27 september 2023 om 07:09

Victor Osimhen overweegt momenteel serieus om juridische stappen te zetten richting zijn eigen club: Napoli. De Italiaanse landskampioen stak na afloop van het duel met Bologna (0-0), waarin hij een strafschop miste, de draak met de topspits, iets wat compleet verkeerd is gevallen. 

Napoli is niet al te best aan het nieuwe seizoen begonnen en kreeg afgelopen zondag op bezoek bij Bologna met een strafschop een uitgelezen kans om alsnog de drie punten in de wacht te slepen. Osimhen ging achter de bal staan, maar schoot naast. Snel daarna haalde zijn trainer Rudi Garcia hem naar de kant. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Hellas Verona

  • logo

    Napoli

De Italiaanse topclub maakte de Nigeriaan vervolgens een beetje belachelijk in een TikTok-filmpje. In het filmpje 'klaagt' Osimhen zogenaamd met hoge piepstem bij de scheidsrechter, waarna hij uiteindelijk een stafschop krijgt én faalt vanaf elf meter. 

Het inmiddels verwijderde TikTok-filmpje heeft mogelijk grote gevolgen. "Wat vandaag op het officiële profiel van Napoli op TikTok is gebeurd, is onacceptabel", aldus Roberto Calenda, de zaakwaarnemer van Osimhen. "Een filmpje waarin Victor belachelijk werd gemaakt werd publiekelijk gemaakt en daarna, te laat, alsnog verwijderd. Dit is een serieuze zaak die serieuze schade aan de speler berokkent, bovenop de wijze waarop hij de laatste tijd is behandeld, met veroordelingen in de media en allerlei fake news." Osimhen en zijn entourage beraden zich dan ook op het zetten van stappen"Wij behouden ons het recht voor om juridische stappen nemen en alle stappen te zetten die nodig zijn om Victor te beschermen", aldus Calenda.