Steijn eerlijk bij Ajax: 'AZ is de ploeg in vorm, wij zijn in opbouw'

Steijn eerlijk bij Ajax: 'AZ is de ploeg in vorm, wij zijn in opbouw'

06-10-2023 20:15
137

Ajax-trainer Maurice Steijn verwacht een open wedstrijd, als AZ zondag op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. Steijn ziet dat zijn eigen team nog in opbouw is, terwijl hij AZ bestempelt als 'de ploeg in vorm'.

Donderdag kwam Ajax niet verder dan een gelijkspel op bezoek bij AEK Athene in de Europa League. De Amsterdammers moeten snel schakelen, want zondag wacht een treffen met AZ, waar het duidelijk beter loopt dan bij de Amsterdammers. "Ik verwacht wel een open wedstrijd", blikt Steijn in gesprek met de clubkanalen vooruit. "AZ is de ploeg in vorm en al jaren een ploeg die bovenin meedoet. Wij zijn een team in opbouw en ik vind dat we het elke week een beetje beter doen."

Wedden

Meer odds

"We gaan met stapjes omhoog. Ik verwacht in ieder geval een strijdbaar Ajax", gaat Steijn verder. Het duel met AEK heeft niet voor personele problemen gezorgd bij de Amsterdammers. "Iedereen is ongeschonden uit de strijd gekomen voor zo ver ik weet, gelukkig. Je hoopt heel snel dat het weer zondag is, zodat we eindelijk een keer die overwinning kunnen pakken."