Wedden op een doelpunt van Johan Bakayoko bij PSV tegen RC Lens

Met kruising bevriende Bakayoko gaat voor drie op rij: hoge odd voor goal bij PSV!

24 oktober 2023 om 19:00
Laatste update: 24 oktober 2023 om 19:29

ADVERTORIAL – Vanavond staat voor PSV één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen op het programma. De Eindhovenaren nemen het op tegen RC Lens in de Champions League. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor de totaal opgeleefde Johan Bakayoko.

Nijpende situatie in de Champions League

Voor PSV geldt vanavond het cliché 'erop of eronder'. De Eindhovenaren staan momenteel met één punt onderaan de groep en lopen daarmee flink achter op Lens. De Fransen speelden al met 1-1 gelijk in een uitwedstrijd tegen Sevilla en wonnen verrassend in het eigen stadion met 2-1 van Arsenal, waardoor de teller nu al op vier punten staat.

'Directe' Bakayoko heeft dit seizoen ook rendement 

De nood is hoog voor PSV en wanneer dat het geval is dan wordt er mede gekeken naar een bevlieging van Bakayoko. De Belgisch international mocht het vorig seizoen vanaf de winterstop al veel laten zien in Eindhoven, maar was een blaffende hond die niet echt beet. Dat is precies het element wat hij dit seizoen aan zijn spel heeft veranderd. Bakayoko is meer bezig met het maken van vooracties waardoor hij directe tegenstanders te slim af kan zijn en daaruit vloeit meer en meer rendement.

Door de komst van Hirving Lozano is Bakayoko niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar daar hoeft hij zich vanavond geen zorgen over te maken. Door de blessure van Noa Lang is de voorhoede van de Eindhovenaren al bepaald, waarin op zeker een basisplaats voor Bakayoko is ingeruimd. De laatste twee wedstrijden van de Belg in het shirt van PSV beloven in ieder geval veel goeds. Zowel tegen Sparta Rotterdam (0-4) en Fortuna Sittard (3-1) werd de kruising door Bakayoko gevonden.

De odd

Unibet speelt in op de doelpuntendrift van Bakayoko. Normaal gesproken staat er een odd van 4.50 voor een doelpunt van hem tegen Lens, maar die odd is met één euro verhoogd naar 5.50. De odd is voor zowel nieuwe als bestaande spelers vanaf 18 jaar oud te spelen. Met een maximale inzet van 15 euro.

Om de odd van Bakayoko bij Unibet te spelen kan je op deze link klikken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust