Jansen reageert op Rangers-interesse: 'Een enorme club, ik heb ook ambities'

Jansen reageert op Rangers-flirt: 'Een enorme club, ik heb ook ambities'

25 oktober 2023 om 12:19
Laatste update: 25 oktober 2023 om 12:26

Pascal Jansen heeft gereageerd op de vermeende interesse die Rangers FC begin oktober heeft getoond. De trainer van AZ bleef uiteindelijk in Alkmaar, maar hoopt wel ooit voor een echte topclub uit te komen. 

Jansen spreekt met Sky Sports over de Schotse flirt die even heen en weer ging. Op 15 oktober maakte Rangers bekend dat Philippe Clement het roer over zou nemen van de ontslagen Michael Beale. "Het was interessant om te horen", zegt Jansen over de interesse. "Er zijn clubs waar je wil winnen en clubs waar je móét winnen. Ik heb bij AZ echter ook altijd die druk gevoeld. Ik zet ontzettend veel druk op mijzelf."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Heart of Midlothian

  • logo

    Glasgow Rangers

Een stap hogerop in de toekomst is wel iets wat Jansen weigert uit te sluiten. "Het was heel vleiend, uiteraard. Rangers is een enorme club en ik ben ook ambitieus, ik heb ook dromen. Het maakt mijn werk in Alkmaar echter niet anders. Ik ben erg blij met mijn baan op dit moment. Ook al zijn we kleiner dan de drie grote clubs in Nederland, proberen we altijd prijzen te pakken", besluit Jansen.