PSV topfavoriet tegen Ajax: pak 50x je inleg voor zege van Eindhovenaren!

PSV vol zelfvertrouwen tegen Ajax: 50x je inleg voor zege van Eindhovenaren!

29 oktober om 13:00
Laatste update: 29 oktober om 12:45

ADVERTORIAL - Zondag neemt PSV het in het Philips Stadion op tegen een murw geslagen Ajax. De Eindhovenaren zijn nog altijd foutloos in de Eredivisie en zullen als grote favoriet beginnen aan het duel. Bookmaker Unibet heeft een mooie actie klaarstaan voor deze kraker: pak 50x je inleg bij een zege van PSV op Ajax! 

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Verifieer het account en doe vervolgens een storting. Ga hierna naar de wedstrijd PSV - Ajax en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking.De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten is ook mogelijk. Weet PSV de foutloze reeks door te zetten en de volgende klap uit te delen aan Ajax? Dan pak je tot €50! Speelt PSV gelijk or wordt er verloren van Ajax? Dan verlies je maximaal €1. Ajax liep donderdag opnieuw een nederlaag op tegen Brighton en zal met een onzekere sfeer naar Eindhoven reizen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/spetwel-bewust