Kramer over Feyenoord en Slot

Kramer kon actie van Slot tegen Lazio niet waarderen: 'Schei toch uit man'

28 oktober 2023 om 13:29

Michiel Kramer is enorm onder de indruk van zijn favoriete ploeg Feyenoord. De spits van RKC Waalwijk noemt de huidige ploeg een van de beste teams die ooit in De Kuip heeft gespeeld, maar een bepaalde actie van trainer Arne Slot kon hij niet waarderen.

In de wedstrijd tegen Lazio liet Feyenoord volgens Kramer de dominantie weer zien. "Dat je nu laat zien dat je op dit niveau dominant kan zijn tegen tegenstanders van internationale topklasse. Dat is wel echt heel uitzonderlijk natuurlijk", vertelt Kramer bij RTV Rijnmond. "We hebben Feyenoord al heel lang niet meer zo zien spelen. Dat is wel echt heel leuk en bijzonder om naar te kijken. Sowieso hebben we dit Feyenoord nog niet vaak gezien."

Kramer had nog wel wat kritiek op Slot door een actie tegen Lazio. De coach probeerde in de slotfase het publiek nog op te jutten, maar dat kon de RKC-spits niet waarderen. "Schei toch uit joh. Denk je serieus dat hij denkt dat er nog wat uit te halen valt, als je het publiek erbij betrekt met 3-0 voorsprong. Natuurlijk zegt hij dat ja, maar ik vind het helemaal niks hoor."