'Feyenoord kan zomer-target Nino alsnog voor spotprijs naar de Kuip halen'

'Feyenoord kan zomertarget alsnog voor spotprijs naar de Kuip halen'

29 oktober om 21:51
Laatste update: 29 oktober om 21:58

Feyenoord kan verdediger Nino Mota voor weinig geld oppikken, zo meldt 1908. Gedurende de zomer had Feyenoord al interesse in de Braziliaanse verdediger, maar pakte de club niet door omdat Lutsharel Geertruida uiteindelijk niet vertrok. De belangstelling zou echter nog springlevend zijn.

Nino is een 26-jarige centrale verdediger die onder contract staat bij Fluminense en bij de Braziliaanse selectie zit. Door een clausule is hij in de winter voor vijf miljoen op te halen. Feyenoord zou op zoek zijn naar een extra centrale verdediger, daar de posities achterin momenteel niet dubbel bezet zijn. De Braziliaan ligt goed in de markt en zou ook in de belangstelling staan van Nottingham Forest en meerdere clubs uit de Serie A, waar vermoedelijk een hoger salaris lonkt. 

Tijdens de zomerse transferperiode had Nino een clausule in zijn contract staan waardoor hij voor zeven miljoen kon vertrekken. De verdediger was de beoogde opvolger van Geertruida, indien laatstgenoemde naar RB Leipzig zou vertrekken. Geertuida vertrok echter niet, waardoor Feyenoord niet doorpakte.