Wedden op de KNVB-beker met Heracles Alem, PEC Zwolle en FC Groningen

Heracles, PEC en Groningen maken borst nat voor amateurs: bekijk de bekercombo!

1 november om 18:00
Laatste update: 1 november om 18:27

ADVERTORIAL – Na de bekersensaties van dinsdag is het woensdagavond tijd voor de volgende wedstrijden in de KNVB-beker. Onder meer Heracles Almelo, PEC Zwolle en FC Groningen nemen het op tegen amateurs uit de tweede divisie. Blik vooruit en speel mee met de bekercombo van Unibet!

Amateurclubs scoren tegen profclubs

Voor professionele voetballers is het nooit een pretje: een uitwedstrijd spelen tegen een amateurclub. In dat soort wedstrijden heb je eigenlijk niets te winnen omdat je als profclub voor je gevoel móét winnen, terwijl de hoogst spelende amateurclubs allemaal op een bekersprookje hopen zoals dat van SV Spakenburg dat dinsdagavond met 3-1 won van Helmond Sport.

Ook voor supporters van amateurclubs zijn bekerduels eigenlijk de wedstrijden van het seizoen, zo zagen we dinsdag bijvoorbeeld ook bij Quick Boys dat voorafgaand aan de wedstrijd een ware lichtshow in petto op. Zeker clubs uit de tweede divisie, de divisie na de Keuken Kampioen Divisie, kunnen dan ook wel eens hoge ogen gooien en minimaal één keer tot scoren komen. Dat gold naast Spakenburg dinsdagavond voor Koninklijke HFC, FC Lisse, Quick Boys en OJC Rosmalen tegen respectievelijk Go Ahead Eagles (1-4), FC Dordrecht (1-3), NAC Breda (1-0) en Almere City (1-8).

De combo

Tweede divisie-clubs HHC Hardenberg, AFC en Rijnsburgse boys treffen woensdagavond respectievelijk Heracles Almelo, PEC Zwolle en FC Groningen.

HHC Hardenberg – Heracles Almelo: beide teams scoren en Heracles wint (2.60)
AFC – PEC Zwolle: beide teams scoren en PEC Zwolle wint (2.88)
Rijnsburgse boys – FC Groningen: beide teams scoren (1.68)

Mochten de wedstrijden zo verlopen als bovenstaande weddenschappen, dan ontvang je 12.58 keer je inzet bij Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust