Van 't Schip en Bergwijn over Ramaj

Van 't Schip en Bergwijn noemen dezelfde Ajax-uitblinker: 'Was fantastisch'

3 november om 12:47

John van ‘t Schip en Steven Bergwijn zijn het roerend eens over de kwaliteiten van Diant Ramaj bij Ajax. De Duitse doelman was één van de uitblinkers in het duel met FC Volendam en daar mag hij volgens zijn captain en coach dan ook complimenten voor krijgen.

"Hij houdt ons echt fantastisch in de wedstrijd", vertelt een trotse Bergwijn over de keeper die Jay Gorter en Gerónimo Rulli vervangt. "Het is ook heerlijk voor hem, want op trainingen liet hij zich altijd al echt zien. Een fantastische keeper." Ramaj pakte tegen Volendam een honderd procent kans van Robert Mühren en tikte ook nog een bal van Damon Mirani over het doel.

Ook coach Van ‘t Schip is laaiend enthousiast over zijn huidige doelman. Gorter is inmiddels op de weg terug, maar de coach durft niet te zeggen dat de Nederlander ook gelijk weer eerste keus is boven zijn Duitse concurrent. "Als iemand goed presteert, dan hoef je hem er natuurlijk nooit uit te halen. Ramaj heeft het fantastisch gedaan. Hij ziet het spel goed en kan goed meevoetballen, maar ook met zijn reflexen is hij geweldig."