Jetro Willems is te spreken over zijn oud-werkgever PSV

Toegezongen Jetro Willems onder de indruk van PSV: "Dat is zó ontzettend sterk'

6 november om 10:45

Heracles-verdediger Jetro Willems is te spreken over zijn oud-werkgever PSV. Naast het feit dat hij werd toegezongen door het uitpubliek, ziet hij ook dat de Eindhovenaren een geweldige selectie hebben.

Als dank voor zijn bewezen diensten scandeerden de PSV-fans de naam van Willems. "Ik heb in het verleden toch wel mijn best gedaan, als je dat zo hoort", reageert hij bij het Eindhovens Dagblad. De linksback moest met Heracles een dikke nederlaag incasseren (0-6). Hij is lovend over zijn oude club. "Ze staan niet voor niks eerste en hun bank is ontzettend sterk. Je ziet amper verschil in kwaliteit."
 
Willems is zelf ervaringsdeskundige als het gaat om koploper zijn in de Eredivisie. Met PSV werd hij twee keer landskampioen. In 2015 en 2016. "Ze zijn echt sterk, maar het gaat in een kampioensrace om volhouden. En dat moeten ze nog bewijzen", stelt hij.
 
Zelf hoopt Willems met Heracles nog voor verrassingen te zorgen. "We staan niet verkeerd, zeker niet omdat de club net uit de Keuken Kampioen Divisie is teruggekomen."