Driessen over verschil Van 't Schip en Steijn

Driessen spot verschil tussen Van 't Schip en Steijn: 'Vinden die spelers lekker'

7 november om 18:22

Valentijn Driessen weigert de slingers al op te hangen na de twee overwinningen van Ajax. Dat vertelt de journalist bij De Telegraaf. Driessen ziet dat John van ‘t Schip zijn spelers complimenten geeft en vice versa, maar volgens hem is er nog niet zo veel anders sinds het vertrek van Steijn.

"Er speelt maar één andere speler in vergelijking met het team van Hedwiges Maduro", merkt Driessen op bij de opstelling van Ajax. "Wedstrijden tegen Volendam of Heerenveen zeggen me ook niet zoveel. Laat ze het maar tonen tegen Brighton. Daar kan je laten zien of ze daadwerkelijk gegroeid zijn. Van 't Schip geeft spelers heel veel complimenten zoals Georges Mikautadze, maar tot nu toe speelt die nog niet."

Ook zag Driessen Chuba Akpom een hoop complimenten uitdelen aan Van 't Schip en andersom. "Die jongen is nu twee keer goed ingevallen en heeft gescoord. Maar dat was ook maar tegen Volendam en Heerenveen. Van 't Schip vliegt het gewoon heel anders aan dan Maurice Steijn. Die zei dat alle aankopen brandhout waren en Van ‘t Schip geeft ze complimenten. Dat vinden die spelers lekker."