'Antony keert niet terug naar Brazilië, Ten Hag kan Gabriel Barbosa vergeten'

Romano komt met nieuws over Antony na geruchten uit Brazilië

8 november om 17:28
Laatste update: 8 november om 18:12

Antony keert niet terug naar Brazilië, zo meldt Fabrizio Romano. Engelse media kwamen met het gerucht dat de buitenspeler (tijdelijk) naar Flamengo zou vertrekken, en dat Gabriel Barbosa de omgekeerde weg zou bewandelen. Volgens de transfergoeroe is hier echter geenszins sprake van.

Antony tekende in de zomer van 2022 bij Manchester United, toen hij voor een slordige honderd miljoen euro overkwam van Ajax. De buitenspeler speelde twee jaar voor de Amsterdammers, na zijn komst van São Paulo. Op Old Trafford weet Antony echter nog niet aan de verwachtingen te voldoen en ook buiten het veld heeft hij het nodige aan zijn hoofd, met de eerdere beschuldigingen van huiselijk geweld.

In Engeland sprak men niet alleen over een tijdelijk vertrek van Antony, maar ook over mogelijke interesse van Manchester United in Flamengo-aanvaller Gabriel Barbosa, en een mogelijke ruildeal. Tegenover Panorama Esportivo heeft de directeur van Flamengo, Braz, echter ontkend dat zijn spits vertrekt. "Geen enkele kans", sprak de oefenmeester.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabrizio Romano (@fabriziorom)