Opmerkelijke informatie over Akpom: 'Hij heeft 25 appartementen afgekeurd'

Opmerkelijke informatie over 'prinses' Akpom: '25 appartementen afgekeurd'

9 november om 18:11
Laatste update: 9 november om 18:20

Chuba Akpom heeft er lang over gedaan om een geschikte woonruimte te vinden in Amsterdam. ESPN-verslaggever Cristian Willaert weet te vertellen dat de Ajax-aankoop liefst 26 appartementen heeft bekeken.

Akpom deelde afgelopen weekend een sneer uit naar Maurice Steijn. Hij was blij dat John van 't Schip op menselijk niveau met hem had gesproken, want hij had zich niet thuis gevoeld in Amsterdam. "Ik heb een aardig verhaal", vertelt Willaert voor het duel met Brighton. "Hij vertelde over het gesprek met Van 't Schip en dat hij in een hotel zat... Daaruit blek een beetje dat Ajax hem had verwaarloosd."

"En dat ze geen woonruimte voor hem hadden geregeld", vervolgt Willaert, die weet hoe de vork in de steel zit. "Ik heb even geïnformeerd: hij schijnt 25 appartementen te hebben bekeken. Die heeft hij allemaal afgekeurd. De 26ste vond hij pas goed genoeg. Dus hij is wel een beetje een prinses."

De laatste wedstrijden begint Akpom zijn draai te vinden. Een basisplaats levert het hem nog niet op tegen Brighton. Brian Brobbey staat in de punt van de aanval.