Brobbey zit met pech laatste duels

Brobbey had geluk weer niet aan zijn zijde: 'Het zit ook echt niet mee'

10 november om 09:17
Laatste update: 10 november om 11:52

Brian Brobbey ziet dat hij de laatste weken wel erg veel pech heeft bij Ajax. De spits ziet dat veel kansen er de laatste duels net niet ingaan en ook de beslissingen van de arbiters vallen niet zijn kant op. Toch blijft hij positief en ziet Brobbey ook de goede kanten van zijn spel in.

"Dan zit het ook echt niet mee", vertelt de spits bij ESPN over zijn inzet die tegen Brighton beide palen raakte. "Dit was het moment voor geluk, maar het mag uiteindelijk niet zo zijn. Ik speelde goed en was sterk aan de bal, won veel duels vandaag en kon goed de man die eronder kwam vinden. De duels met Jan Paul van Hecke waren prima. Hij trok me wel veel naar beneden, maar dat is ook goed."

Van Hecke haalde ook nog wat trucjes uit om Brobbey uit de wedstrijd te halen, maar daar trapte de spits niet in. "In de catacomben sprak hij al met de scheidsrechter. Was in de rust, maar ik weet niet wat hij zei. Hij is een slimme jongen en hij kan dat goed. Heb hem meegemaakt bij het Nederlands elftal, daar is het heel fijn om hem erbij te hebben. Ik heb hem vandaag eigenlijk ook niet gesproken, was gefocust op die wedstrijd."