Newcastle verliest van Kluivert en ziet Man United passeren

Newcastle United verliest van Kluivert en ziet Man United passeren

11 november om 20:26

Newcastle United heeft zaterdag averij opgelopen in de strijd om de bovenste plaatsen in de Premier League. The Magpies gingen op bezoek bij laagvlieger Bournemouth met 2-0 onderuit, waardoor Manchester United ze voorbij is.

Newcastle United-manager Eddie Howe kampt met de nodige kopzorgen. Tegen Bournemouth moest hij liefst tien spelers missen, onder wie Sven Botman. De blessureperikelen hadden hun weerslag op het duel met Bournemouth. De thuisploeg zette Newcastle al snel onder druk en kreeg kansen via Dominic Solanke en de bedrijvige Justin Kluivert, die voor de vijfde keer dit seizoen in de basis begon in de Premier League.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Newcastle United

  • logo

    Southampton

Na een halfuur zag Newcastle ook nog eens Miguel Almíron uitvallen met een blessure. De geplaagde Magpies hielden uiteindelijk een uur stand, maar moesten toen capituleren. Solanke brak de ban voor The Cherries. Tien minuten later verdubbelde hij de score. Voor Newcastle zijn de druiven zuur. De ploeg van Howe zakt naar de zevende plaats. Bournemouth staat zeventiende.