Brobbey over Van Bruggen en Vaessen

Brobbey niet direct onder indruk van tegenstander: 'Volgens mij won ik alle duels'

12 november 2023 om 17:38

Brian Brobbey heeft nog altijd goed contact met Etienne Vaessen, na de nare botsing van het tweetal. De doelman liep daardoor een zware blessure op en het duel werd gestaakt. Brobbey vertelt over het contact van de twee na het duel met Almere City, waar hij man van de wedstrijd werd.

"We hebben veel contact", vertelt Brobbey over de gesprekken met Vaessen. "Ik zag hem gisteren weer op het veld staan en in de spelersbus naar Almere zag ik hem op Facebook. Ik ben heel erg blij voor hem en vind het heel fijn dat hij weer terug is." Brobbey en Vaessen kwamen tijdens de wedstrijd in botsing, waardoor de doelman bewusteloos raakte. Uiteindelijk kon de wedstrijd niet doorgaan, omdat de spelers van RKC te geschokt waren.

Brobbey vocht tijdens de wedstrijd ook een hoop duels uit met Damian van Bruggen. De spits denkt niet dat zijn directe tegenstander echter sterker was. "We hebben veel duels uitgevochten en volgens mij heb ik ze allemaal gewonnen. Dus ik denk niet dat hij sterker is dan ik nee. Maar het waren zeker lekkere duels, alle complimenten naar hem ook. Ik denk dat het goed ging bij mij vandaag."