'Werkloze managers aanbieden heeft geen zin, United ergert zich groen en geel'

'Werkloze managers aanbieden heeft geen zin, United ergert zich groen en geel'

13-11-2023 18:14 Laatste update: 18:40
50

De leiding van Manchester United ergert zich groen en geel aan zaakwaarnemers die hun trainers aanbieden bij de club. Dat meldt de Britse tak van ESPN

De club houdt volgens het Britse medium, ondanks de matige start van het seizoen, vertrouwen in Erik ten Hag en zit daarom helemaal niet te wachten op zaakwaarnemers die een goed woordje komen doen voor trainers die zij begeleiden. United is er nog steeds van overtuigd dat Ten Hag de aangewezen man is om de sportieve prestaties te verbeteren. 

Volgens ESPN heeft Manchester United zelfs een afspraak met een zaakwaarnemer van een bekende (clubloze) manager gecanceld. De clubleiding zou zich zorgen maken dat het gesprek zich teveel zou focussen op de trainerspositie van United of dat de zaakwaarnemer een trainer naar voren zou schuiven die het mogelijk van Ten Hag zou kunnen overnemen. 

Na twaalf wedstrijden staat Manchester United op de zesde plaats. Zaterdag werd er met 1-0 gewonnen van Luton Town, waardoor United nu op 21 punten staat. Koploper Manchester City heeft er 28.