PSV kijkt naar De Jong op Champions League-avond vol mogelijke uiterste uitkomsten

PSV kijkt naar De Jong op Champions League-avond vol mogelijke uiterste uitkomsten

29-11-2023 14:00

ADVERTORIAL – Na het debacle dat Feyenoord dinsdagavond beleefde tegen Atlético Madrid, hoopt PSV het woensdagavond beter te doen. De Eindhovenaren gaan in de Champions League op bezoek bij Sevilla. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor uitblinker Luuk de Jong.

Een avond met een uitkomst vol uitersten

Na vier speelronden staat PSV met vijf punten op de tweede plaats in de groep. Arsenal is koploper met negen punten, RC Lens staat met hetzelfde aantal punten als PSV op basis van het onderlinge resultaat op de derde plaats en Sevilla is met twee punten de hekkensluiter. Er zijn meerdere scenario’s denkbaar, waarvan één droom- en één doemscenario.

Het droomscenario is dat PSV in Sevilla wint en dat Arsenal drie punten pakt ten koste van Lens. Dat zou betekenen dat de Eindhovenaren als nummer twee in de groep overwinteren in de Champions League. Aan de andere kant zou PSV bij een verliespartij flink in de problemen kunnen komen. De Eindhovenaren staan dan op basis van het onderlinge resultaat onder Sevilla en zouden afhankelijk van het resultaat in de andere wedstrijd wel eens laatste in de groep kunnen komen, waardoor Europese overwintering überhaupt een groot vraagteken wordt.

De Jong wil doemscenario voorkomen

Bij PSV denken ze liever aan het droomscenario en daar is één man de aangewezen persoon voor. De Jong is op dreef in de Champions League. De spits kwam al twee keer tot scoren voor PSV in de wedstrijden tegen Lens en ook tegen Sevilla, de tegenstander van vanavond en bovendien ook oude werkgever van De Jong. Natuurlijk weten ze in Andalusië als geen ander hoe ze de Nederlander af moeten stoppen, maar ondanks dat nadeel is 'één van de beste koppers ter wereld' moeilijk af te stoppen voor welke verdediger dan ook. Bovendien neemt De Jong de strafschoppen bij PSV.

De odd

Unibet speelt in op weer een doelpunt van De Jong. De bookmaker heeft een doelpunt van de spits als uitblinker genomen, wat betekent dat de odd van 2.70 is verhoogd naar 3.50. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.