Van 't Schip lacht na vraag over Taylor en Jade Anna: 'Dat schijnt te helpen!'

Van 't Schip lacht na vraag over Taylor en Jade Anna: 'Dat schijnt te helpen!'

30-11-2023 19:38
20

Kenneth Taylor maakte afgelopen weekend indruk voor Ajax tegen Vitesse (5-0) en dat kan volgens trainer John van 't Schip best te maken hebben met de vlinders in zijn buik. De Ajacied zou sinds kort een relatie hebben met influencer Jade Anna van Vliet.

Andy van der Meijde en Wesley Sneijder zeiden maandagavond bij Veronica Offside dat Taylor waarschijnlijk beter is gaan spelen doordat hij de liefde heeft gevonden. Dat bracht verslaggeefster Noa Vahle in de aanloop naar het Europa League-duel van Ajax met Olympique Marseille in bij haar interview met Van 't Schip, die gevat reageerde. "Verliefd? Dat schijnt ook te helpen, ja!", lacht de Ajax-trainer.

Van 't Schip heeft wel een andere verklaring voor het goede spel van Taylor. "Ik denk dat het elftal daarin helpt, want je doet het samen. Daar waar hij gevaarlijk is, dichter bij de spitspositie, heeft Taylor in het verleden laten zien dat hij kwaliteiten heeft. Tegen Vitesse liet hij dat met name in de tweede helft zien. Het heeft ook te maken met vertrouwen. Hij moet durven, maar ook geholpen worden door zijn maatjes."