Starboy Kudus staat klaar tegen Liverpool en wil kunstje uit Ajax-tijd herhalen

Starboy Kudus staat klaar tegen Liverpool en wil kunstje uit Ajax-tijd herhalen

20-12-2023 16:00

ADVERTORIAL - Mohammed Kudus heeft een uitstekend weekend achter de rug met West Ham United en staat woensdagavond tegenover Liverpool FC in de League Cup. De Ghanees wist twee keer te scoren tegen Wolverhampton Wanderers en gaat nu op zoek naar een bekerstunt tegen The Reds. Bookmaker Unibet heeft hoge odds klaarstaan voor een volgende heldenrol van Starboy Kudus!

Kudus met open armen ontvangen in Londen
Ajax nam de afgelopen zomer afscheid van Kudus en bij The Hammers zal men nog geen spijt hebben van de aankoop. Kudus was in zijn eerste veertien wedstrijden goed voor vijf doelpunten en een assist, uitstekende statistieken voor de middenvelder, die ook als rechtsbuiten wordt gebruikt in de Engelse hoofdstad. Liverpool wacht in de kwartfinale van de League Cup, een ideale gelegenheid om zichzelf nog een keer te laten zien.

Bookmaker Unibet heeft mooie odds klaarstaan voor de Ghanees. Weet Kudus de score te openen tegen Liverpool? Dan pak je maar liefst 9.50 keer je inleg! Een treffer van Kudus op een willekeurig moment levert je nog steeds 4.20 keer je inleg op. Opent Kudus de score en scoren beide teams? Daar staat een odd van 11.50 op. Kudus heeft zelf al de nodige ervaring met scoren tegen Liverpool: in 2022 schoot de Ghanees heerlijk binnen voor Ajax.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.