Ajax zal AZ-scenario willen vermijden en schiet met scherp tegen Hercules

Ajax zal AZ-scenario willen vermijden en schiet met scherp tegen Hercules

21-12-2023 14:00

ADVERTORIAL - Ajax zal met gemengde gevoelens de winterstop ingaan, maar de Amsterdammers nemen het eerst op tegen amateurclub USV Hercules in het Galgenwaard. De resultaten zijn wisselvallig, maar één ding is zeker: Ajax scoort de laatste tijd veel. Speel bij JACKS.NL een verhoogde odd voor een zege met veel goals voor Ajax in de KNVB Beker!

Ajax scoort veel, maar incasseert ook

Ajax zal overduidelijk de grote favoriet zijn wanneer er donderdagavond in de tweede ronde van de KNVB Beker wordt afgetrapt tegen USV Hercules. De Utrechtse amateurclub mag zich melden in Stadion Galgenwaard en zal zich even een topclub voelen, maar het moge duidelijk zijn: Ajax zal een bekerstunt van de Utrechters zo snel mogelijk willen verhinderen. 

Nog geen speler bij JACKS.NL? Registreer je nu en pak tot 100x je inleg wanneer PSV en FC Twente allebei scoren!

AZ verslikte zich woensdag bijna op bezoek bij de amateurs van HHC. Ajax wist in de afgelopen zes wedstrijden twintig keer te scoren, maar de ploeg kreeg ook elf doelpunten tegen. Het zorgt voor een gemiddelde van ruim vijf doelpunten per wedstrijd van Ajax. Bookmaker JACKS.NL is voorbereid op een doelpuntenfestijn: wint Ajax en vallen er vijf of meer doelpunten? Dan pak je een heerlijke odd van 2.25!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.