Toekomst Gimenez onzeker in Rotterdam: 'Club luistert naar niet te weigeren bod'

Toekomst Gimenez onzeker in Rotterdam: 'Club luistert naar niet te weigeren bod'

5 januari - 21:43
147

Arne Slot durft niet te zeggen of Santiago Gimenez deze winter al vertrekt bij Feyenoord. De trainer van de Rotterdamse club denkt dat er bij een niet te weigeren bod een vertrek van de Mexicaan zeker mogelijk is. 

Slot spreekt in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad over de toekomst van Gimenez. De spits stelde zelf onlangs al liever in de zomer te vertrekken, maar Slot houdt alle opties open. "Deze club moet heel veel geld verdienen om door te kunnen groeien. Als er deze maand een bod komt wat niet te weigeren is, dan denk ik dat Feyenoord daarnaar luistert. Maar plek 2 levert ook heel erg veel geld op."

Gimenez was in de eerste seizoenshelft goed voor achttien treffers en is daarmee gedeeld topscorer van de Eredivisie met Vangelis Pavlidis. In het afgelopen halfjaar werd de Mexicaan al in verband gebracht met Benfica en Atlético Madrid, maar beide clubs pakten tot dusver niet door. Gimenez lijkt het in in ieder geval naar zijn zin te hebben in Rotterdam: de spits was vrijdag te zien als hotelmedewerker voor een spotje van de club. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!