'PSV denkt financieel vooruit en wil contract van Veerman verlengen'

'PSV denkt financieel vooruit en wil contract van Veerman verlengen'

11 januari - 08:10 Laatste update: 08:24
69

PSV wil het contract van Joey Veerman verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Dat biedt volgens het lokale medium overigens geen garantie dat de middenvelder ook na dit seizoen nog actief is in Eindhoven. 

De 25-jarige Veerman heeft bij PSV nog een contract tot medio 2026. De geboren Volendammer maakt er geen geheim van ooit graag de stap naar het buitenland te willen zetten. Als dat gebeurt, willen de Eindhovenaren maximaal cashen. 

Mocht de club erin slagen om het contract van de Oranje-international te verlengen, dan kan het een nog groter bedrag voor hem vragen. Of Veerman welwillend staat tegenover het zetten van een nieuwe krabbel, is niet duidelijk. 

De vooralsnog ongenaakbare Eredivisie-koploper heeft dezelfde intenties met Johan Bakayoko, tenzij er een bod van 'tientallen miljoen euro's' op tafel wordt gelegd in Eindhoven. Naast dat duo wil PSV ook 'enorme bedragen' innen voor basisklanten Olivier Boscagli en Jordan Teze. PSV heeft overigens niet de intentie om iedereen zomaar komende zomer van de hand te doen. De ploeg van trainer Peter Bosz wil ook volgend seizoen 'een goede kern' hebben. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!