Bosz bevestigt afwezige en twijfelgeval bij PSV: 'Nog niet fit genoeg voor zondag'

Bosz bevestigt afwezige en twijfelgeval bij PSV: 'Nog niet fit genoeg voor zondag'

19 januari - 13:50 Laatste update: 15:24
146

PSV en Peter Bosz zullen het tegen FC Utrecht zonder Joey Veerman moeten doen. De middenvelder moest in de warming-up voor het bekerduel met FC Twente geblesseerd afhaken. Nu blijkt die kwetsuur zo ernstig te zijn dat hij ook tegen Utrecht moet toekijken

"Veerman zal tegen FC Utrecht niet spelen. Hij is nog niet fit genoeg om een wedstrijd te voetballen. Ik denk niet dat het lang gaat duren, maar het is al wel duidelijk dat hij zondag niet kan spelen", bevestigt Bosz op zijn persconferentie vrijdag. Na afloop van het duel met Twente liet de trainer al weten dat Veerman voor de wedstrijd wat last van zijn kuit had. Malik Tillman verving hem in de basis, maar de last blijkt dus nog niet weggetrokken bij Veerman.

Bij PSV is er ook een vraagteken voor de wedstrijd van zondag tegen FC Utrecht. Jerdy Schouten is volgens Bosz niet helemaal okselfris. "Hij is nog steeds een beetje ziek inderdaad. Hij gaat morgen trainer en dan gaan we kijken of hij zondag fit genoeg is om te spelen." Schouten begon tegen Twente nog wel in de basiself.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering Atlas Leeuwen met alles over de Africa Cup!