PSV kan record uit 1988 verpulveren: 50x je inleg bij zege op FC Utrecht!

PSV kan record uit 1988 verpulveren: 50x je inleg bij zege op FC Utrecht!

21 januari - 09:00

ADVERTORIAL - De laatste weken wordt er met smart gewacht op 21 januari: PSV kan zondag hét record uit de Eredivisie verpulveren met een achttiende zege op rij sinds de seizoensstart. Op bezoek bij FC Utrecht moet het gebeuren. Bookmaker Unibet staat klaar met een fraaie actie: pak 50x je inleg wanneer PSV dit waanzinnige record verbreekt!

Met Guus Hiddink als trainer wist PSV in het seizoen 1987/1988 maar liefst zeventien keer achter elkaar te winnen in de competitie sinds de start van het seizoen. In dat jaar wisten de Eindhovenaren de treble te winnen en ook dit seizoen lijkt de ploeg naar grote hoogte te stijgen.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via een van de links in het artikel. Maak een nieuw account aan bij de bookmaker en verifieer het account. Doe vervolgens een storting bij Unibet. Hierna ontvang je de x50 boost. Ga naar de wedstrijd FC Utrecht - PSV en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en kent een maximale inleg van €1. Weet PSV dit waanzinnige record aan te scherpen met een overwinning? Dan pak je tot €50! Speelt PSV gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.