Timber vernietigend na zege in Arnhem: 'Het was héél slecht'

Timber vernietigend na zege in Arnhem: 'Het was héél slecht'

21 januari - 22:02 Laatste update: 22:07
55

Quinten Timber is niet te spreken over de grasmat in de GelreDome. Feyenoord zegevierde in een hectische wedstrijd met 1-2 in Arnhem, maar deed dat op een veld dat de goedkeuring van de middenvelder niet kan wegdragen. Wel is Timber te spreken over de strijd die zijn team leverde.

"Het was een pittige wedstrijd, zeker in de tweede helft. Het is een belangrijke overwinning en we zijn er blij mee", aldus Timber tegenover ESPN. "We spelen een goede eerste helft, waarin je er vergeet meer te maken. Dan weet je dat zij gaan komen, dat zag je ook in de tweede helft. Dan weet je dat het een andere wedstrijd wordt, vooral met zo’n veld, en het publiek erachter. Dan moet je als team strijden en dat hebben we gedaan."

Wedden

Meer odds

Op de vraag hoe slecht het veld dan daadwerkelijk was, reageert Timber stellig. "Het was héél slecht. Ik heb dit seizoen nog niet op zo’n slecht veld gespeeld, maar daar moet je ook mee dealen. De eerste helft speelden we alsnog goed voetbal op dit veld. Het hoort erbij, dat hebben we heel snel geaccepteerd."

Buiten het veld was het hectisch in Arnhem. Supporters van Vitesse klommen uit hun vak, naar het schijnt om de confrontatie aan te gaan met supporters van Feyenoord op de thuisvakken. "Het ging allemaal zo snel. Ik zag dat er wat supporters naar beneden kwamen, ik meldde het al heel snel bij de scheids. Daarna heb ik het niet gezien. Ik ben meteen naar binnen gegaan, net als de rest van het team. Vervolgens moesten we weer vijftien minuten wachten. Een beetje hetzelfde verhaal als de wedstrijd uit bij Ajax."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!