'Concurrentie voor Álvarez: West Ham pikt Engels international op bij Man City'

'Concurrentie voor Álvarez: West Ham pikt Engels international op bij Man City'

23 januari - 15:59 Laatste update: 16:02
15

West Ham United gaat een concurrent voor Edson Álvarez aantrekken. Kalvin Phillips is namelijk hard op weg naar The Hammers, zo melden verschillende Engelse media. West Ham gaat de middenvelder van Manchester City huren en lijkt een optie tot koop te bedingen.

Phillips zit al een tijdje op een dood spoor bij Man City. Nu kan hij zijn loopbaan nieuw leven in gaan blazen bij West Ham United. Engelse kwaliteitsmedia melden dat een huurtransfer van de 28-jarige controleur rond is. Het lijkt erop dat West Ham ook een optie tot koop gaat bedingen. Daar zijn echter verschillende berichten over: Ben Jacobs meldt bijvoorbeeld dat een koopoptie nog niet helemaal zeker is, al lijkt die er wel te komen.

Volgens Fabrizio Romano staat de medische keuring van Phillips al gepland voor woensdag. Juventus werd eerder ook gelinkt aan de Engels international, maar De Oude Dame pakte niet door. In Londen zal Phillips de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Álvarez, Tomás Soucek en James Ward-Prowse voor een plekje op het middenveld.