'Forse concurrentie voor Feyenoord: ook Benfica meldt zich in Uruguay'

'Forse concurrentie voor Feyenoord: ook Benfica meldt zich in Uruguay'

27 januari - 19:34
31

Feyenoord krijgt stevige concurrentie in de strijd om de handtekening van Luciano Rodríguez. Naast River Plate is ook Benfica in de markt voor de twintigjarige aanvaller van Liverpool Montevideo.

Zaterdag meldde 1908 dat Feyenoord een openingsbod van iets meer dan vijf miljoen euro heeft gedaan op Rodríguez. Toen was al duidelijk dat de Rotterdammers met River Plate een kaper op de kust hebben. Het Portugese Record meldt nu dat Benfica Rodríguez, enkelvoudig international van Jong Uruguay, ook in het vizier heeft.

Wedden

Meer odds

Benfica heeft in tegenstelling tot Feyenoord nog geen formeel bod ingediend bij Liverpool Montevideo. Wel heeft O Glorioso te horen gekregen dat de aanvaller vijftien miljoen euro moet kosten, terwijl de club uit Uruguay ook een doorverkooppercentage van dertig procent wil bedingen. Het bod van Feyenoord wordt momenteel door Liverpool Montevideo in beraad genomen.

Rodríguez ligt nog tot medio 2027 vast in Uruguay. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op 4,5 miljoen euro. Momenteel is Rodríguez actief bij Uruguay O23, dat zich moet zien te kwalificeren voor de Olympische Spelen.