'PSV vreest nieuwe blessure Lang, gang naar transfermarkt niet ondenkbaar'

'PSV vreest nieuwe blessure Lang, gang naar transfermarkt niet ondenkbaar'

28 januari - 22:15 Laatste update: 23:18
323

Binnen PSV leeft de vrees dat Noa Lang opnieuw een ernstige blessure heeft opgelopen, meldt het Eindhovens Dagblad. Als aanvullend onderzoek ongunstig uitvalt, is het 'niet ondenkbaar' dat de Eredivisie-koploper de transfermarkt opgaat.

Lang moest zich zaterdagavond tegen Almere City FC (2-0 zege) laten wisselen door een onwillige spier. Het leek kramp, maar inmiddels zijn er serieuze vraagtekens rond de fysieke gesteldheid van de aanvaller. Het Eindhovens Dagblad meldt dat er 'vrees is dat de blessure van Lang ernstiger is'.

Onderzoek in het ziekenhuis moet maandag uitsluitsel bieden. Ook op de korte termijn zou een nieuwe blessure van Lang bijzonder slecht uitkomen voor PSV, dat aanstaande zaterdag tegen Ajax speelt. De Eindhovenaren hebben op dit moment nog wel de hoop dat de 24-jarige aanvaller dan fit is.

Lang was dit seizoen al drie keer uit de roulatie met een hamstringblessure. Daardoor speelde hij slechts elf van de negentien competitiewedstrijden, waarvan acht als basisspeler.

Transfer(s) niet uitgesloten
Het is volgens het ED 'niet ondenkbaar' dat PSV bij slecht nieuws over Lang 'nog eens de transfermarkt opgaat'. Yorbe Vertessen tekent naar verwachting maandag bij Union Berlin. Peter Bosz zei dit weekend nog dat hij geen versterking zoekt voor de linkerflank, omdat hij naast Lang al kan beschikken over Hirving Lozano, Malik Tillman en Ismael Saibari. Lozano is dit seizoen ook regelmatig geblesseerd, terwijl Tillman nu in de lappenmand zit. Saibari is met Marokko actief op de Afrika Cup.

Zondag werd ook bekend dat PSV bezig is met Jeremiah St. Juste van Sporting Portugal. De 27-jarige verdediger zou gehuurd moeten worden, met optie tot koop.