Van Bommel wil versterkingen zien bij Antwerp: 'Heb je een profiel Vermeeren?'

Van Bommel wil versterkingen zien bij Antwerp: 'Heb je een profiel Vermeeren?'

28 januari - 23:49 Laatste update: 29 januari - 01:42
26

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, zag zijn club met 1-0 verliezen op bezoek bij KAS Eupen. Volgens van Bommel heeft Antwerp hard versterkingen nodig in de selectie, zeker door het vertrek van Arthur Vermeeren naar Atlético Madrid.

Van Bommel wordt na de wedstrijd tussen Antwerp en Eupen gevraagd of hij bij het bestuur van Antwerp heeft aangedrongen op inkomende transfers. "Of ik daar op aandring bij het bestuur? Ja. Welk profiel ik gevraagd heb? Nou, heb je een profiel 'Arthur Vermeeren' voor mij?", citeert Het Laatste Nieuws van Bommel.

Van Bommel blijft lovend over Vermeeren, maar hoopt dat Antwerp snel nieuwe spelers kan aantrekken. "Hij kan spelen op 'zes', op 'acht', op 'tien', Hij loopt naar links, centraal, naar rechts en hij lost alle situaties op. Een topspeler - Atlético Madrid heeft dat slim gezien. Het is voor ons misschien een geluk dat er een EK aankomt en dat je her en der spelers hebt die op zoek zijn naar speelminuten. Maar we moeten snel reageren", besluit van Bommel.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering Atlas Leeuwen met alles over de Afrika Cup!