Van Dijk zaait na Klopp-bom twijfel over toekomst bij Liverpool

Van Dijk zaait na Klopp-bom twijfel over toekomst bij Liverpool

29 januari - 14:31 Laatste update: 15:20
94

Virgil van Dijk weet niet of hij bij Liverpool blijft zodra manager Jürgen Klopp is vertrokken. De Duitser stopt na dit seizoen bij de Engelse topclub.

In Engelse media uit Van Dijk zijn twijfels over zijn rol in 'het nieuwe tijdperk' na Klopp. "Ik weet het niet. De club staat voor een grote uitdaging, dat is bekend. De manager, de staf en een heleboel andere dingen zullen veranderen. Ik ben erg benieuwd welke richting we opgaan. Zodra dat bekend wordt, zullen we mijn situatie bekijken."

Wedden

Meer odds

Van Dijk geeft bovendien aan nog niet graag te praten over het vertrek van Klopp en de toekomst van Liverpool. "Ik ben nog onderdeel van zijn tijdperk en daar ligt nu mijn focus. Hopelijk behalen we het succes waar we allemaal van dromen en daarna zal er waarschijnlijk meer duidelijkheid zijn of wat de club van plan is met de toekomst."

Van Dijk speelt sinds 2018 voor Liverpool, dat meer dan 80 miljoen euro voor hem betaalde aan Southampton. Met Liverpool won de centrale verdediger de Champions League, de Premier League, de League Cup én de FA Cup. Het contract van Van Dijk loopt tot medio 2025. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!