Van de Kerkhof: 'Blijkbaar wil hij niet voor PSV spelen. Prima, gewoon wegwezen!'

Van de Kerkhof: 'Blijkbaar wil hij niet voor PSV spelen. Prima, gewoon wegwezen!'

29 januari - 14:45
118

Als het aan Willy van de Kerkhof ligt, vertrekt Isaac Babadi bij PSV. Het achttienjarige talent heeft nog altijd niet verlengd in Eindhoven, waardoor een exit steeds dichterbij komt.

"Als die Babadi had willen bijtekenen dan had hij dat al lang gedaan. Dan wil hij blijkbaar niet voor onze club spelen. Prima, gewoon wegwezen!", zegt Van de Kerkhof in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. Babadi schermt met belangstelling van onder meer Feyenoord en Ajax.

Wedden

Meer odds

Wie sowieso vertrekt, is Yorbe Vertessen. Hij zet maandag zijn handtekening onder een contract tot medio 2028 bij Bundesliga-club Union Berlin. Van de Kerkhof: "Laat maar gaan. Natuurlijk is het jammer, maar we hebben genoeg keuze en een ontevreden speler in je selectie is ook niet prettig."

Komende zaterdag gaat PSV op bezoek bij Ajax. Van de Kerkhof verwacht een 'heerlijke wedstrijd'. "Ajax is goed op weg maar PSV gaat wel met 3-2 winnen." Broer René gokt op een gelijkspel: 2-2. "Al zou het ook zomaar kunnen dat we er zo overheen lopen."