Nieuwe twist in Driouech-soap: PSV heeft Feyenoord nodig voor akkoord

Nieuwe twist in Driouech-soap: PSV heeft Feyenoord nodig voor akkoord

1 februari - 19:52 Laatste update: 20:01
121

Excelsior wil Couhaib Driouech alleen laten gaan als de club een vervanger kan presenteren, zo stelt Niels van Duinen tegenover ESPN. De technisch manager van de Kralingers spreekt uit dat de doelstellingen van Excelsior niet in het geding mogen komen.

"De laatste stand van zaken is dat twee concrete clubs zich hebben gemeld, dat we daarmee in gesprek zijn. Maar het vertrekpunt is voor ons altijd geweest om toe te werken naar een transfer in de zomer", aldus Van Duinen. "Dan weet je hoe het werkt als grote Nederlandse clubs zich melden. Dan ga je in gesprek, maar daarbij is het vertrekpunt altijd geweest dat de doelstellingen en ambities niet in het geding moeten komen richting dit seizoen."

Op de vraag of Feyenoord beter in de markt ligt, omdat de stadsgenoot Leo Sauer bij Excelsior zou kunnen stallen, reageert Van Duinen cryptisch. "Op dit moment is er met geen enkele club een akkoord. Dat neemt niet weg dat als je je beste speler kwijtraakt, het opgevangen moet worden als je die doelstelling die wij hebben wil realiseren."

Voetbal International spreekt van 'een bizarre situatie in Kralingen', daar Excelsior Sauer ziet als vervanger van Driouech. Feyenoord zou echter niet op tafel willen leggen wat PSV biedt, maar de Kuipbewoners zullen Sauer dan weer niet laten gaan als Driouech naar PSV vertrekt.