Perez vindt keuze Nieuwkoop bij Feyenoord veeg teken

Perez vindt keuze Slot teken aan de wand: 'Kan ik er dan echt niets van?'

7 februari om 20:28

Kenneth Perez denkt dat Arne Slot weinig vertrouwen heeft in de vleugelaanvallers van Feyenoord. De Deense analist vindt het een teken aan de wand dat Bart Nieuwkoop ook in de bekerkraker tegen AZ als rechtsbuiten speelt.

"Sauer, Ivanusec en Minteh zien dit natuurlijk met lede ogen aan. Zij denken: kan ik er dan echt helemaal niets van?", begint Perez bij ESPN. "Paixão heeft best vaak rechtsbuiten gespeeld, dan zou ik hem daar posteren. Dan heb je de keuze uit die andere drie. En Minteh was de hoop in bange dagen tijdens de Champions League-campagne, dus hij had ook rechtsbuiten kunnen spelen."

Slot koos eerder in de topper tegen PSV voor Nieuwkoop op rechts. "De verklaring was de vorige keer: ik heb niemand tot mijn beschikking", roept Perez in herinnering. "Minteh was er toen niet, maar Ivanusec en Sauer wel. Dit is wel een teken dat het niet heel goed gesteld is met de buitenspelers. Nieuwkoop is een prima speler, die kan lekker rennen, is snel zat en wil hard werken. Maar van een buitenspeler verlang je toch iets meer..."