Hummels woedend: 'Wat een grap, Tillman lachte zich slap'

Hummels woedend: 'Wat een grap, Tillman lachte zich slap'

21 februari - 00:01 Laatste update: 01:25
97

Borussia Dortmund-verdediger Mats Hummels is woedend over de strafschop die PSV kreeg in de achtste finales van de Champions League. De bal ging op de stip nadat de 78-voudig Duits international een overtreding beging op Malik Tillman, maar daar is hij het absoluut niet mee eens.

Hummels reageert des duivels op X, het voormalige Twitter. Hij begrijpt niet dat de VAR niet ingreep na de beslissing van arbiter Srdjan Jovanovic. 'Wat een grap van een strafschop', schrijft hij. 'Weer! Ik kan niet geloven dat er met de aanwezigheid van de VAR nog zulke beslissingen worden genomen zoals vandaag of eerder tegen Chelsea en PSG.'

Wedden

Meer odds

Ook in Duitse media bijt Hummels fel van zich af. "Nul procent penalty! Nul procent. Ik ga voor de tackle en ik speel overduidelijk eerst de bal", aldus de 35-jarige mandekker. "Daarna raak ik hem (Tillman, red.) minimaal. We zijn aan het voetballen. Sorry, dit is geen penalty."

Volgens Hummels moesten zelfs de spelers van PSV lachen om de beslissing van de arbitrage. "Tilmann lachte zich slap, Johan Bakayoko kwam niet meer bij. Ze grinnikten allemaal om mij, minutenlang. Het is de tweede keer dat we een idiote penalty tegen krijgen na de wedstrijd bij Paris Saint-Germain. Ik snap niets van de scheidsrechters."