Opmerkelijk verzoek in Arnhem: 'Danny, mag ik je kaarten?'

Opmerkelijk verzoek in Arnhem: 'Danny, mag ik je kaarten?'

21 februari - 16:25
35

Scheidsrechter Danny Makkelie werd tijdens zijn warming-up voorafgaand aan de wedstrijd tussen Vitesse en FC Volendam verrast door een supporter. De fan had een opmerkelijke vraag aan de leidsman.

Supporter Daan was aanwezig bij de Eredivisiewedstrijd en toonde daar een bord met de tekst: 'Danny, mag ik je kaarten?'. Makkelie kon de actie van de jonge fan wel waarderen. "Een verzoek dat ik niet kon negeren!", schrijft de scheidsrechter op zijn LinkedIn-pagina.

"Geweldig om de jonge generatie zo enthousiast te zien voor ons prachtige vak als scheidsrechter", vervolgt Makkelie zijn verhaal. De leidsman ging ook nog even op de foto met Daan. "Daan, jij bent een topper! Veel plezier met de kaarten."

Het duel tussen Vitesse en FC Volendam eindigde in een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen schieten in de strijd om degradatie weinig op met een punt. De twee teams staan met ieder dertien punten op de laatste plekken in de Eredivisie en ze zullen tot het einde van het seizoen moeten strijden voor lijfsbehoud.