Jahanbakhsh kan zich niet vinden in kritiek: 'Verwacht niet alleen creativiteit'

Jahanbakhsh kan zich niet vinden in kritiek: 'Verwacht niet alleen creativiteit'

22 februari - 10:19
18

Er is de laatste tijd veel te doen om de buitenspelers bij Feyenoord, die in aanvallend opzicht niet altijd lijken te brengen wat er verwacht wordt. Alireza Jahanbakhsh, die in het uitduel met AS Roma terugkeert in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers, legt in gesprek met ESPN uit dat er bij Feyenoord meer verwacht wordt van buitenspelers dan aanvallend rendement.

"Het belangrijkste wat de trainer verwacht van de buitenspelers is niet alleen maar creativiteit, maar hij verwacht ook dat je als buitenspeler verdedigend meedoet, en met het drukzetten", vangt Jahanbakhsh aan. "Ik denk dat hij aan de ene kant tevreden is, maar aan de andere kant moet je als buitenspeler meer kansen creëren en meer scoren. Dat is zeker waar, maar de jongens doen het heel goed. We hebben vijf of zes heel goede buitenspelers, we pushen elkaar iedere dag om beter te worden."

"Het is ook een lang seizoen", vervolgt de aanvaller. "Iedereen krijgt de kans om belangrijk te zijn en ik denk dat het belangrijkste is dat we blijven doen wat de trainer verwacht van ons, en aan de andere kant moeten we beter en beter worden en het rendement beter krijgen."