Ajax na miraculeuze ontsnapping naar Alkmaar: kies je winnaar voor 100x je inleg!

Ajax na miraculeuze ontsnapping naar Alkmaar: kies je winnaar voor 100x je inleg!

25 februari - 14:45 Laatste update: 14:46

ADVERTORIAL - Ajax had donderdag het geluk aan de kont hangen in het duel met FK Bodø/Glimt en staat zondag in Alkmaar tegenover AZ in de Eredivisie. De Amsterdammers zullen van goeden huize moeten komen om het AZ lastig te maken, maar in Alkmaar zijn ook de nodige problemen. Pak bij TOTO maar liefst €100 wanneer je de juiste winnaar van dit duel voorspelt!

Strijd om plek vier barst los

Het duel tussen AZ en Ajax is niet alleen een wedstrijd tussen twee teams die uit vorm zijn geraakt: het verschil tussen de twee ploegen bedraagt slechts drie punten en plek vier is essentieel voor een Europees ticket. Ajax pakte in de laatste drie wedstrijden slechts twee punten, terwijl AZ onlangs eindelijk een overwinning boekte onder Maarten Martens na een lange reeks puntenverlies.

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via één van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd AZ - Ajax en zet in op 'Resultaat: AZ' of 'Resultaat: Ajax'. Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders werkt de actie niet.

Voor de strijd om plek vier én een kans om weer een goede reeks neer te zetten zullen zowel AZ als Ajax gebrand zijn om de drie punten binnen te slepen. De maximale inleg voor deze actie bedraagt €1 en de actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Wint de ploeg die jij uitkiest? Dan pak je €100! Verliest de ploeg of wordt er gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.