In de wolken na Feyenoord-zege: 'Dit is de mooiste goal van mijn leven'

In de wolken na Feyenoord-zege: 'Dit is de mooiste goal van mijn leven'

25 februari - 18:06
43

Geen twijfel over mogelijk, aldus Yankuba Minteh: zijn eerste treffer in het uitduel van Feyenoord met Almere City FC was absoluut bewust. Volgens de Gambiaan was het zelfs zijn mooiste ooit.

Minteh kreeg na 72 minuten de bal voor zijn voeten en brak de ban met een fraai schot in de verre hoek. Van een mislukte voorzet was geen sprake, benadrukt hij voor de camera van ESPN. "Het was mijn intentie om te schieten", zegt Minteh. "Aan de manier waarop ik schiet, kan je zien dat het geen voorzet is. Ik zag dat de keeper vrij ver voor zijn goal stond. Ik probeerde hem in de verre hoek te chippen."

Wedden

Meer odds

Na de Feyenoord-zege in Almere is Minteh in de wolken. "Dit is de mooiste goal ooit die ik tot nu toe in mijn leven heb gemaakt. Normaal scoor ik zo niet, dit is voor het eerst." Het was de eerste Eredivisie-goal van Minteh, die diep in de tweede helft ook de 0-2 maakte, sinds 30 september. "Het was moeilijk. Ik was geblesseerd. Het duurde even om terug te komen. Nu ik terug ben, denk ik dat ik kan blijven scoren."