Perez doet voorspelling: 'Dit wordt geen Ajax-speler, volgend jaar Go Ahead'

Perez doet voorspelling: 'Dit wordt geen Ajax-speler, volgend jaar Go Ahead'

25 februari - 21:20
60

Anton Gaaei heeft - in elk geval voorlopig - geen toekomst bij Ajax, vermoedt Kenneth Perez. In het verloren uitduel met AZ werd de Deense rechtsback na 35 minuten gewisseld.

"Dit wordt geen Ajax-speler in de toekomst", zegt Perez bij ESPN. "Voor nu is dit het, volgend seizoen wordt hij waarschijnlijk verhuurd aan een club als Go Ahead Eagles of gaat hij terug naar Denemarken. Misschien kan hij dan opkrabbelen." Over zijn mentaliteit en doorzettingsvermogen bestaat volgens Perez 'geen enkele twijfel'. "Daar hoor je mij absoluut niets over zeggen. Over zijn kwaliteit als voetballer, daar hoor je me wel heel veel over zeggen."

Marciano Vink breekt op zijn beurt een lans voor Gaaei, die na zijn wissel vol schaamte op de Ajax-bank neerplofte. "Hij werkt hard, heeft een heel goede mentaliteit en een bepaalde drive. Dat vind ik echt prijzenswaardig." De analist zag Gaaei de laatste weken aan het werk bij Jong Ajax. "Hij bleef maar gaan en hij deed zijn ding met een smile, terwijl hij ook teleurgesteld kan zijn en met een lang gezicht kan gaan rondlopen."