Feyenoord richt alle pijlen op TOTO KNVB-beker: €50 bij overwinning op Groningen!

Feyenoord richt alle pijlen op TOTO KNVB-beker: €50 bij overwinning op Groningen!

29 februari - 10:00 Laatste update: 10:36

ADVERTORIAL - Feyenoord en FC Groningen vechten donderdagavond uit wie de tweede finalist van het KNVB-bekerseizoen 2023/24 wordt. TOTO speelt met een fraaie welkomstactie (vanaf 24 jaar en ouder) in op deze halve finale: pak met een inzet van €1 nu €50 wanneer Feyenoord wint.

Grootste kans op Rotterdams zilverwerk

Feyenoord werd afgelopen donderdag uitgeschakeld in de Europa League en in de Eredivisie heeft de club een achterstand van tien punten op koploper PSV. De kans op Rotterdams zilverwerk is dan ook het grootst in de TOTO KNVB-beker, de prijs die Arne Slot nog niet op zijn palmares heeft staan. Om de kans op die prijs levend te houden, moet er worden afgerekend met Keuken Kampioen-Divisionist Groningen.

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Feyenoord - FC Groningen en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet Feyenoord te winnen van FC Groningen en plaatst het zich daarmee voor de bekerfinale? Dan pak je €50! Zien we een andere uitkomst? Dan verlies je €1.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.