'Weddenschapje: als we van Feyenoord winnen, verf ik mijn haar groen'

'Weddenschapje: als we van Feyenoord winnen, verf ik mijn haar groen'

27 februari - 19:16 Laatste update: 19:19
93

Leandro Bacuna verft zijn haar groen als hij met FC Groningen de bekerfinale weet te behalen. Dat zegt hij bij Fresia & Milan parkeren de bus op ESPN. In de halve finale van de KNVB Beker neemt Groningen het in De Kuip op tegen Feyenoord.

In de afgelopen jaren liet Bacuna zijn haren al meerdere keren verven. Zo liep hij al eens met een roze en grijze coupe rond. De haren van Bacuna kleurden echter nog nooit groen, wat uiteraard de kleur van FC Groningen is. "Nee, groen heb ik nog niet gehad", begint hij bij Fresia & Milan parkeren de bus. "Dat ga ik ook nog doen."

"Maak je niet druk, dat komt nog wel. Een beetje richting einde seizoen, richting promotie", gaat Bacuna verder. Vervolgens vraagt presentatrice Fresia Cousiño Arias of Bacuna zijn haren ook groen laat kleuren als Groningen de bekerfinale zou halen. "Zullen we daar een weddenschapje over doen?", vraagt de captain van De Trots van het Noorden vervolgens. "Als wij van Feyenoord winnen, dan doe ik het."

Donderdagavond gaat Groningen op bezoek bij Feyenoord en hoopt het een plekje in de finale van de beker te bemachtigen. Dinsdag wordt de andere halve finale afgewerkt: dan staan SC Cambuur en NEC tegenover elkaar.