Slot deelt complimenten uit bij Feyenoord: 'Dat is hem gelukt, net als bij Emmen'

Slot deelt complimenten uit bij Feyenoord: 'Dat is hem gelukt, net als bij Emmen'

28 februari - 17:59 Laatste update: 18:08
14

In aanloop naar het bekertreffen tussen Feyenoord en FC Groningen deelt Arne Slot complimenten uit aan Dick Lukkien. Slot is net op tijd terug voor het duel in de halve finale van de KNVB Beker en kijkt uit naar een bijzondere avond.

Slot was wegens ziekte even afwezig bij Feyenoord, maar hij is op tijd terug voor de halve finale van de KNVB Beker. Daarin is FC Groningen de tegenstander. "Net als eerder bij FC Emmen is Lukkien erin geslaagd om een elftal neer te zetten met een eigen manier van spelen. Daarin zie je bij al hun wedstrijden echt de hand van de trainer terug. Dat verwachten we morgen ook. Gecombineerd met het fanatisme dat zij aan die speelstijl toevoegen", zegt de oefenmeester tegen de clubkanalen van Feyenoord.

De halve finale tussen Feyenoord en FC Groningen wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip. Daar is Slot maar al te blij mee. Ook doet hij nog een beroep op de fans, die volgens hem de beslissende factor kunnen zijn. "De sfeer in de vorige rondes was geweldig. Met als hoogtepunt het massale gezang waar de 1-0 tegen PSV mede uit voortkwam. We kijken uit naar een nieuwe bekeravond met de supporters en gaan er alles aan doen om de finale te halen."

Het bekerduel tussen Feyenoord en Groningen begint donderdag om 20.00 uur. De winnaar neemt het in de finale op tegen NEC, dat dinsdag ten koste van SC Cambuur de finale bereikte. De eindstrijd staat gepland op 21 april.