El Ahmadi ziet grote toekomst voor PSV'er: 'Hij kan daar echt dé man gaan worden'

El Ahmadi ziet grote toekomst voor PSV'er: 'Hij kan daar echt dé man gaan worden'

3 maart - 15:48 Laatste update: 15:55
12

Karim El Ahmadi denkt dat Malik Tillman een grote toekomst tegemoet kan gaan bij PSV. De analist denkt dat de Amerikaan één van de grote spelers kan worden, mits hij in Eindhoven blijft. Andere analist Kenneth Perez zag tegen Feyenoord een ‘uitschieter naar beneden’ bij Olivier Boscagli.

"Tillman kan zo veel beter", geeft El Ahmadi hoog op over de aanvallende middenvelder van de Eindhovenaren. "Ik denk dat als hij bij PSV blijft, hij echt dé man bij PSV kan worden. Als hij nog hongeriger en scherper voor de goal is, dan denk ik dat hij echt nog veel meer goals kan maken." Tillman zorgde in de eerste minuten voor de openingsgoal van PSV in de topper tegen Feyenoord.

Twintig minuten later maakte Feyenoord gelijk via Yankuba Minteh. Boscagli ging bij die treffer in de fout, maar Perez ziet dit dus als een incident. "Nee, nee, nee. Niet dit seizoen. Hij heeft kenmerken van kwetsbaarheid, want hij is meer voetballer dan verdediger. Maar ik vind dat hij dit seizoen heel stabiel is geweest in dit soort dingen. Ik vind dit meer een uitschieter naar beneden."

Marciano Vink was vooral onder de indruk van de goal die PSV via Tillman maakte. "Een prachtige inspeelpass van André Ramalho, die sowieso een van de betere verdedigers is vandaag. PSV speelt eigenlijk best goed. Feyenoord speelt ook prima, maar PSV kreeg wat meer doelpogingen en grotere kansen."