Hartman over persoonlijke Feyenoord-doelstelling: 'Nu andere spelers, zoals Mats'

Hartman over persoonlijke Feyenoord-doelstelling: 'Nu andere spelers, zoals Mats'

8 maart - 21:08
15

Quilindschy Hartman stelde zich aan het begin van het seizoen ten doel dat hij wekelijks tot de beste spelers van Feyenoord wilde behoren. De 22-jarige linksback ziet dat hij aardig in die missie is geslaagd, al grijpen de laatste weken andere spelers de spotlights.

"Ik denk dat ik een heel goede periode heb gehad in het seizoen", blikt Hartman terug in gesprek met Feyenoord TV. "Ik denk dat ik rond de wedstrijden in de Champions League wel echt, écht een goede periode had. Ik maakte toen ook mijn debuut voor het Nederlands elftal."

"De laatste weken gaat het oké", vervolgt Hartman. "Ik wil niet zeggen dat ik nu niet in die vorm ben, maar op dit moment komen misschien even andere spelers er bovenuit. Mats Wieffer is de laatste tijd bijvoorbeeld heel goed bezig", zet hij de controleur in het zonnetje. "Maar ik denk wel dat ik altijd een bepaald niveau haal."

Hartman is bovendien te spreken over zijn ontwikkeling. "Ik denk dat ik vooral in het verdedigende echt stappen heb gemaakt. Het overkomt mij weinig dat ik voorbij wordt gespeeld of dat iemand in mijn rug wegloopt. Ik denk dat ik redelijk tevreden terug kan kijken op die periode."