Vermoedelijke Feyenoord-elf: Slot voert één wissel door ten opzichte van PSV-uit

Vermoedelijke Feyenoord-elf: Slot voert één wissel door ten opzichte van PSV-uit

10 maart - 12:40 Laatste update: 12:40
45

Feyenoord-trainer Arne Slot lijkt ten opzichte van vorige week zondag sowieso één wissel door te voeren voor het duel met Heracles Almelo. Waar Antoni Milambo tegen PSV nog opereerde als aanvallend ingestelde linkermiddenvelder, lijkt Igor Paixão nu weer te kunnen rekenen op een basisplaats.  

Milambo speelde tegen PSV allesbehalve onverdienstelijk. In een wedstrijd waarin Feyenoord op papier veel sterk is én zeer waarschijnlijk ook veel meer de bal zal hebben, is het echter waarschijnlijker dat Slot kiest voor een 'echte' aanvaller. Omdat Paixão dit seizoen een streepje voor heeft op Luka Ivanusec, ligt voor de Braziliaan een basisplaats in de lijn der verwachting. 

De andere vleugelaanvaller, naast spits Santiago Gimenez, wordt vermoedelijk Yankuba Minteh. De Gambiaan is de laatste weken op dreef. Zo scoorde hij tegen Almere City en tegen PSV. De geblesseerde Calvin Stengs is er tegen Heracles nog niet bij. Een middenveld bestaande uit Mats Wieffer, Quinten Timber, Ramiz Zerrouki is dan ook aannemelijk. 

Achterin kan Slot ook nog altijd niet beschikken over Gernot Trauner, een gemis dat hij zeer waarschijnlijk opnieuw opvult met Thomas Beelen. Ook Justin Bijlow, wiens terugkeer eind deze maand is ingeschat, wordt tegen de Almeloërs vervangen door Timon Wellenreuther. 

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki, Minteh, Gimenez, Paixão