Aston Villa torenhoge favoriet in Birmingham: pak 100x je inleg bij zege op Ajax!

Aston Villa torenhoge favoriet in Birmingham: pak 100x je inleg bij zege op Ajax!

14 maart - 17:00 Laatste update: 17:06

ADVERTORIAL - Aston Villa staat donderdagavond tegenover Ajax in de achtste finales van de Conference League. Na het 0-0 gelijkspel in Amsterdam is de ploeg van Unai Emery de grote favoriet om de klus in Birmingham te klaren. Pak 100x je inleg bij TOTO wanneer de nummer vier van de Premier League de nummer vijf van de Eredivisie verslaat! 

Hoe werkt de actie van TOTO?

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Aston Villa - Ajax en zet in op 'Reguliere speeltijd: Aston Villa'. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet Aston Villa in eigen huis te winnen na het gelijkspel in Amsterdam? Dan pak je €100! Verliest Aston Villa? Dan verlies je maximaal €1. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten kan ook.

Villa hoopt op West Ham-scenario

Aston Villa staat nog altijd knap vierde in de Premier League en mag dromen van een Champions League-ticket. Ook Europees valt er nog genoeg te doen voor de ploeg uit Birmingham en manager Unai Emery zal hopen op een West Ham United-scenario: de Hammers wonnen het afgelopen seizoen de Conference League en kwamen in de kwartfinale in België niet verder dan een gelijkspel tegen Genk. In eigen huis werd echter met 4-0 gewonnen. 

De ploeg uit Birmingham werd twee seizoenen geleden nog veertiende in de Premier League, maar met de komst van Emery werd de ploeg daarna zevende. Dit seizoen staat Aston Villa zelfs vierde en is het torenhoog favoriet om de Conference League naar zich toe te trekken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.