Romano: Smal wees buitenlandse club af om stap naar Feyenoord te maken

Romano: Smal wees buitenlandse club af om stap naar Feyenoord te maken

16 maart - 11:11
61

Gijs Smal maakt komende zomer transfervrij de overstap naar Feyenoord. Transferexpert Fabrizio Romano meldt zaterdagochtend dat de deal bijna rond is. Smal heeft volgens Romano een buitenlands avontuur links laten liggen om de transfer naar Feyenoord te maken.

"Er is nog geen formele bevestiging vanuit spelerskant, maar de deal is bijna rond", klinkt het vanuit Romano op X. De Italiaan zegt dat een mondeling akkoord is bereikt en dat Smal binnenkort het contract bij Feyenoord zal ondertekenen. Bovendien zou Smal een buitenlandse club hebben afgewezen om de stap naar Feyenoord te kunnen maken. Om welke club het gaat, is (nog) niet bekend. Smal hield lang vol dat een transfer naar Feyenoord niet aan de orde was, maar Romano weet het zeker.

Feyenoord heeft de eerste zomerse versterking dus zo goed als binnen. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat er ook een linksback uit Rotterdam zal vertrekken. Of dat Quilindschy Hartman of Marcos Lopez betreft, is niet duidelijk.

Smal keerde na een slepende blessure terug in de basisopstelling van FC Twente en is sindsdien weer de onbetwiste nummer één aan de linkerkant van de verdediging. De 26-jarige back speelde tot nu toe 114 wedstrijd voor Twente. Hierin kwam hij vier keer tot scoren en gaf hij 19 assists.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!