Feyenoord deelt tegenvaller voor Legioen in aanloop naar bekerfinale

Feyenoord deelt tegenvaller voor Legioen in aanloop naar bekerfinale

30 maart - 11:57
176

Een tegenvallend bericht voor supporters van Feyenoord. Voor de bekerfinale tegen NEC zullen slechts 13.000 kaarten beschikbaar zijn voor het Legioen. 

Dat zijn er een stuk minder dan de 'zeker 16.500' kaarten waar het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl eerder deze maand over berichtte. 'Hoewel Feyenoord tegen N.E.C. de thuisspelende ploeg is, blijft de bekerfinale een wedstrijd die door de KNVB wordt georganiseerd en waarin Feyenoord 'uit' speelt in De Kuip. Mede hierom is het aantal kaarten dat de club krijgt beperkt en zijn er uiteindelijk ongeveer 13.000 kaarten beschikbaar voor supporters', melden de Rotterdammers op de website.

Voor de finale krijgen 'de meest trouwe uitkaarthouders' de kans om gegarandeerd een ticket te kopen. Sowieso worden tickets voor de finale alleen aangeboden aan seizoenkaarthouders. 'De overige tickets voor Feyenoord worden verdeeld onder zakelijke relaties, partners, Feyenoord Academy, Sportclub Feyenoord, personeel en de selectie van Feyenoord 1', valt er te lezen.